Category: Food & Beverages -> Meat and poultry -> Pork Country: All countries Featured products [Poland]Kebab wieprzowyNasz kebab wieprzowy produkowany jest z mięsa wieprzowego najwyższej jakości.
Nasze produkty dostępne są w 4 rozmiarach:
- waga 5 kg, wysokość 20 cm, średnica 18 cm
- waga 9 kg, wysokość 35 cm, średnica 18 cm
- waga 15 kg, wysokość 40 cm, średnica 22,5 cm
- waga 21 kg, wysokość 52 cm, średnica 22,5 cm[...] [Poland]Boczek z/s, żebra trybowane, bez pachwiny wąsko ciętyMrożony,
Kraj pochodzenia Polska[...] [Poland]Mięso wieprzoweSzeroki asortyment mrożonego lub schłodzonego mięsa wieprzowego
- półtusze kl E U R;
- triming 80/20
- triming 60/40
- triming 50/50
- słonina boczna
- słonina grzbietowa
- wszelkiego rodzaju elementy mięsne[...] [Italy]Prosciutto di ParmaItalian Ham - prosciutto di parma is a natural food, the only ingredients are pork and salt. The skilled salters, and the patient seasoning in fresh cellars in Parma are the secrets to produce a delicate and unique taste.[...] [Poland]Pork meatWe are currently selling fresh and frozen pork meat, maily pork sides with or wihtout heads, front feet and tails. minimum order quantity is 20 mt.
We also offer fresh or frozen pork cuts (elements).
We welcome your request in which we ask you to be precise about name, quality and quantity.
Welcome to cooperate. Best regards.
Joseph KOITA[...] [Poland]Elementy wieprzoweOferujemy Państwu elementy wieprzowe:
- schab
- karkówka
- szynka
- łopatka
- boczek
- żeberka
- biodrówka
- słonina
- nogi
- ogony
- głowy
- smalec
- podgardle
- pachwina
- mięso wp kl. II
- inne[...] [Poland]Słonina bez skórySłonina wieprzowa bez skóry polibok mrożona waga bloko 20-25 kg[...] [Poland]Mięso wieprzoweOferujemy pełen asortyment elementów z mięsa wp. pochądzących z własnego rozbioru.[...] [Spain]Pork front feetPork front Feet, Spanish recent production, frozen, packed in 10 kg carton boxes on Pallet. Veterinary Certificates for all countries supplied. Further information and prices upon request.[...] [Poland]Dry and Semi-dry SausagesThis category contains products of highest quality deriving from the best Polish butcher's traditions. For many years taste and smell have been recognizable all over the world due to carefully selected components and natural spices.
Dry and semi-dry sausages are smoked by using fruit tree fire to give them specific color and taste. Low content of water in the final product results in long consumption time-limits and no obligation to use refrigerated places for storing.
If stored in hanging[...] |
|